Grote kunstveiling op Goeree-Overflakkee | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Werken van internationaal befaamde kunstenaars, Nederlandse Meesters en eilandelijke coryfeeën komen onder de hamer.
Werken van internationaal befaamde kunstenaars, Nederlandse Meesters en eilandelijke coryfeeën komen onder de hamer. (Foto: )

Grote kunstveiling op Goeree-Overflakkee

  •   49 keer gelezen   Actueel

Op zaterdag 11 mei 2019 vanaf 14:00 uur vindt de eerste grote kunstveiling op Goeree-Overflakkee plaats. Werken van internationaal befaamde kunstenaars, Nederlandse Meesters en eilandelijke coryfeeën komen onder de hamer. De locatie is het prachtige gebouw en auditorium van TBP te Dirksland. Kijkgelegenheden zijn er op 10 mei van 16-22 uur en zaterdag van 10-13:00 uur. De organisatie is in handen van de Lionsclub Goeree-Overflakkee.

Hans Dolieslager initiatiefnemer en lid van de Lionsclub legt uit: "De eilandelijke Lions Club is onderdeel van een wereldwijde organisatie die onder het motto 'We serve' belangeloos overal ter wereld in actie komt om bij te dragen tot een betere wereld en mensen in nood bij te staan."

Royale sponsoring
"Door een royale sponsoring van bedrijven op Goeree-Overflakkee gaat de opbrengst van de veiling in zijn geheel naar de vakantiewoning 'De Leeuw-Inn' op het Noordzeepark te Ouddorp. Mensen met een beperking en hun begeleiders kunnen dor deze opbrengst deze volledig aangepaste woning voor een aantrekkelijke prijs huren en zo genieten van een heerlijke vakantie. Het andere goede doel is De Stichting Paul van Hessenfonds die sociaal-culturele activiteiten op Goeree-Overflakkee sponsort."

Bieden
Tijdens de veiling, en tot en met 5 mei ook online, kan geboden worden op een Roy Lichtenstein, Charles Becker, Corneille, Christo of Keith Haring. Werken van Nederlandse meesters als Henk Helmantel Anton Heijboer,Corneile, Ton Pret en Jaap Hartman passeren veilingmeester André Kastelein. Er zijn ook prachtige werken van eilandelijke coryfeeën als Harald Jean Jassoy Ceciel Schöne-Sarlemijn, Ivo Teuwen en Joep Luijkckx. De inbreng prijzen variëren van 25 tot 25.000 euro dus er is echt voor ieder wat wils, startende met betaalbare prijzen.

Online
Online bieden, bezichtiging en allerhande informatie is te vinden op www.kunstveilinggo.nl . Een papieren catalogus is ook verkrijgbaar.

Lunch
Voorafgaande aan de kunstveiling bestaat er de mogelijkheid om een heerlijke lunch genieten te midden van prachtige kunstwerken. Deelnemers krijgen een gratis exemplaar van de genummerde catalogus en maken daarmee kans op een kunstwerk van Hans Dolieslager!De kosten voor de kunstlunch bedraagt 12,50 euro.

Aanmelden via kunstlunchGO@gmail.com.

Locatie
Het prachtige gebouw van TBP ligt aan Vlakbodem 10, 3247 CP Dirksland en heeft een ruime parkeerplaats.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>