Kunstwerk Westvoorne | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Ineke Snoek
Ineke Snoek (Foto: )

Kunstwerk Westvoorne

  •   50 keer gelezen   Actueel

Westvoorne - Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen. De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het kunstwerkroute-weekend.

Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geëxposeerd. Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor. Informatie over de deelnemende kunstenaars en de route vindt u op www.kunstwerkwestvoorne.nl .

Ineke Snoek
Pien (zoals ze door van kinds af aan wordt genoemd) is keramiste. Door het herkenbare uit te vergroten, weet zij bij menig toeschouwer een glimlach uit te lokken. De beelden worden met de hand gemaakt, hol opgemaakt, vervolgens geglazuurd en soms beschilderd. Elk beeld heeft een titel die de fantasie van de toeschouwer prikkelt.

Dick van Gelderen
De laatste jaren schildert Dick het liefst in groot formaat met acrylverf op panelen van oud steigerhout. Zijn schilderijen zijn veelzijdig en bevatten onder meer portretten, schepen, landschappen en stadsgezichten uit Maassluis en Maasland. Dick schildert zowel vrij als in opdracht.

Dominiek Steinmeijer
Dominiek is ruimtelijk vormgever en doceert glas en metaal aan het Haarlems Kunst Atelier. Ze heeft een fascinatie voor het weerbarstige metaal titanium en zoekt de grenzen van het metaal op door het uit te slaan, te buigen en te strekken. Technieken uit de oudheid combineert ze met hightech materiaal.

Ruud Bergkotte
Ruud vormt samen met zijn partner Hennie Waalwijk 'De Zeewegpottenbakkers'. Speciaal voor de kunstwerkroute heeft Ruud geëxperimenteerd met een nieuwe kleur glazuur voor op zijn robuust vormgegeven kannen. In hun gallery hebben ze plaats ingeruimd voor een gastkunstenaar.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>