Kunstwerkroute Westvoorne | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Rob Chevallier - Drijfvermogen
Rob Chevallier - Drijfvermogen (Foto: )

Kunstwerkroute Westvoorne

  •   42 keer gelezen   Actueel

Westvoorne - Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen. De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute.

Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geëxposeerd. Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor. Op www.kunstwerkwestvoorne.nl vindt u informatie over alle deelnemende kunstenaars en de route.

Rob Chevallier
Rob combineert tweedehands voorwerpen met fotografie. Zijn foto-objecten verbinden een schijnbaar zorgeloos verleden met de huidige tijd met economische wedloop, overconsumptie, natuurbehoud en klimaatverandering. Zijn kunstwerken zijn zowel een pleidooi voor recycling, als een kritische kijk op de maatschappij van nu.

Nell Boerma.
Nell beeldhouwt haar beelden uit verschillende steensoorten. De vormgeving is meestal gestroomlijnd en glad. Ze doet dit met veel passie en met diezelfde passie geeft ze ook haar lessen in Oostvoorne via de Volksuniversiteit Westvoorne.

Alice van Kempen.
Alice is een getalenteerd fotografe. In september 2018 publiceerde zij 'FURBEX', een verbluffend fotografisch verslag van de avonturen van Alice & haar hond Claire in verlaten gebouwen en plekken in Europa. Haar foto's ademen een bijzondere sfeer, soms surrealistisch, soms onheilspellend, soms grappig.

Els Pardon
Els maakt grafiek, voornamelijk linoleumsnedes, houtsnedes en etsen. De linoleumsnedes van Els doen realistisch aan, maar door het onderwerp en de achtergrond met elkaar te verweven krijgt het geheel een bevreemdend effect. Onderwerp en achtergrond zijn even belangrijk. Ritme en patronen zijn herkenbaar als onmisbaar onderdeel in haar werk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>