Niels Bekker raakte de paal in de wedstrijd Brielle-Honselersdijk. (Foto: Wil van Balen).
Niels Bekker raakte de paal in de wedstrijd Brielle-Honselersdijk. (Foto: Wil van Balen).

Brielle is uitgespeeld, OVV kan alleen maar hopen

Actueel 282 keer gelezen

Brielle/Oud-Beijerland – Brielle speelde met 3-3 gelijk tegen Honselersdijk. OVV verloor in Oud-Beijerland met 2-1 van OSV Oud-Beijerland.

Brielle poetste op 't Geuzenpark een 0-3 achterstand weg, maar had een zege nodig om de minieme kans op een prijs nog overeind te houden. Met nog twee duels te gaan is de ploeg van trainer Stanley Rieborn nu min of meer uitgespeeld in de competitie van 1B.

Slap
Een slap begin van Brielle werd door Honselersdijk genadeloos afgestraft met een 0-3 achterstand als gevolg. Marcel van den Berg kopte de Geuzenploeg nog voor rust terug in de wedstrijd: 1-3, waarna Michael en Alex van Dommelen Brielle na rust naast Honselersdijk schoten. Met nog een half uur te gaan wankelden de bezoekers, maar de paal redde hen bij een schot van Niels Bekker, waardoor het 3-3 bleef.

Niks
OSV Oud-Beijerland nestelde zich door de zege op OVV op de derde plaats van de ranglijst. Die plek geeft recht op een ticket voor nacompetitie om promotie. 'We hebben plaatsing voor de nacompetitie niet meer in eigen hand,' beseft OVV-trainer Rob Vuik. 'We kunnen niets meer doen dan nog twee keer winnen en hopen op puntverlies van de concurrentie. Want met de huidige stand hebben we niks.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant