Afbeelding

Alzheimer informatiebijeenkomst in Westvoorne

Actueel 248 keer gelezen

Oostvoorne - Op verzoek van de gemeente Westvoorne is samen met de ketenzorg dementie en MEE het initiatief genomen om 3x per jaar informatiebijeenkomsten in Westvoorne aan te bieden. Inwoners van Westvoorne zullen de gelegenheid krijgen binnen hun gemeente informatie te verkrijgen over Dementie. Alzheimer Nederland stelt foldermateriaal beschikbaar om de informatiebijeenkomsten te ondersteunen.

De informatiebijeenkomsten zijn voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. De bijeenkomsten hebben als doel de bezoekers van informatie te voorzien over het op voorhand bekend gemaakte onderwerp. De bijeenkomsten zijn ter aanvulling op de Alzheimer Cafés van Voorneputten. Daarnaast is het mogelijk dat de bezoekers met elkaar ideeën, informatie en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. De toegang is gratis.

U bent van harte welkom op onderstaande informatiebijeenkomsten:

Woensdag 29 mei 2019
Onderwerp: Uitleg onderbewindstelling/mentorschap
Gastspreker: Remon van Galen, hij komt toelichten wat onderbewindstelling en mentorschap inhoudt. Wat moet er gebeuren als iemand niet meer in staat is om de juiste beslissingen te nemen over persoonlijke en/of financiële belangen?
Tijd: 19:00 -20:30 uur
Locatie: De Welkomkerk, Hoogvlietlaan 23, Rockanje

Dinsdag 1 oktober 2019
Onderwerp: De voordelen van een vroege diagnose van dementie
Gastspreker: dr. U. Tas: huisarts kaderarts ouderengeneeskunde
Tijd: 19:00 – 20:30 uur
Locatie: De Man, Burgemeester Letteweg 30, Oostvoorne

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant