Kunstwerk Westvoorne | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Jeannette Boekestijn - Springtime
Jeannette Boekestijn - Springtime (Foto: )

Kunstwerk Westvoorne

  •   30 keer gelezen   Actueel

Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen. De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute.

Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geëxposeerd. Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor. Op www.kunstwerkwestvoorne.nl vindt u informatie over alle deelnemende kunstenaars en de route.

Jeanette Boekestijn
Jeanette heeft een voorkeur voor tuinen en bloemen. Van haar zeventiende tot haar drieëntwintigste jaar oefende zij het vak uit van bloembindster. Het voelt als 'een spoor' door haar leven.
Voor het schilderen van bloemen en planten gebruikt ze afwisselend aquarel- en olieverf.

Ook door haarzelf samengestelde stillevens - met vazen, potten of fruit - en fraai ontworpen tuinen kunnen haar inspireren.
Nel Buesink
Nel fotografeert afdrukken van verdwenen tegels in een zandbed, die hun 'sporen' achterlaten.

Er ontstaat een ritme van vormen in een verlaten pad.
Ank Spreeuwenberg
Ank schildert al sinds 1983, eerst op hout en naderhand op doek en altijd met acryl. Het laatste jaar is het vooral 'spelen met verf' geworden: behalve acrylverf wordt ook ander materiaal gebruikt, dat slechts 'sporen achter laat' op het doek. Al doende ontstaan er verrassende 'sporen uit de natuur'.

Henny Waalwijk
Henny is de partner van Ruud Bergkotte. Samen runnen zij het atelier en de gallery van de 'Zeewegpottenbakkers' in Rockanje. Voor de kunstroute van dit jaar maakte Henny bijzondere kunstobjecten. In de gallery hebben zij ook ruimte vrijgemaakt voor een gastkunstenaar.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>