Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Bos & Burcht Fair combineert tuin en buitenleven met goede catering en muziek

Actueel 502 keer gelezen

Oostvoorne Voor het eerst in vijftien jaar liet de zon zich niet zien op de Bos- en Burchtfair in Oostvoorne.

Niemand die erom maalde, want een spatje regen is een zegen voor de bloemen en planten, waarvoor iedere tuinliefhebber warm loopt. En bloemen en planten waren er weer te kust en te keur. Ze groeiden bijna de stands uit onder de uiterst vruchtbare weersomstandigheden die er afgelopen zaterdag heersten tijdens de uitstekend bezocht fair op de Oostvoornse Hofweide en in het Mildenburgbos.

Dagje uit
De formule van de Bos & Burchtfair is nog altijd even sterk als in het begin: al het denkbare en vaak ook onvoorstelbare voor tuin en buitenleven bij elkaar geconcentreerd op een ruimte waar ook nog eens bijzondere aandacht wordt geschonken aan de catering voor de bezoeker. Wie als liefhebber van ver komt om zich op de hoogte te stellen van de meest recente ontwikkelingen en trends op tuingebied, maakt er graag een dagje uit van. En daar hoort iets te eten en iets te drinken bij. En met goede koffie, wijn, poffertjes, wafels, pizza, broodjes, kibbeling, vers gerookte paling en wat de inwendige mens verder mogelijk ook maar op het verlanglijstje zou kunnen hebben.

Uitgelezen
Met het beste wat de vaderlandse kwekerijen aan tuinplanten te bieden hebben en een uitgelezen assortiment aan uit het buitenland (o.a. Spanje) afkomstige zaden en planten kon de liefhebber het hart ophalen. En uitgelezen biologische producten als wilde paddenstoelen, olie en bouillon, schapenkaas, zelfgemaakte rabarber en champagne, olijfolie, kruidenmosterd, producten op basis van zeewier, jams en chutneys, boerenworst en honing. Was de Bos & Burchtfair een Walhalla voor wie van het buitenleven houdt.

Decoratie
En ook het aanbod aan decoratie anders dan bloeiend en levend groen, blijft groeien. Schitterend werk van brons, smeedijzer en andersoortige materialen vroeg en trok de aandacht. Voeg daarbij de vrolijke muziek en het straattheater dat zich op tal van plaatsen op de fair afspeelde en het is onmogelijk om te denken dat er afgelopen zaterdag ook maar een bezoeker was die niet tevreden en voldaan huiswaarts keerde.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Westvoorne op www.weekbladwestvoorne.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant