Afbeelding

Geslaagde eerste Instameet Westvoorne

Actueel 185 keer gelezen

Oostvoorne - Marketing OP Voorne-Putten kijkt terug op een geslaagde eerste Instameet afgelopen vrijdag 31 mei in Oostvoorne. Enthousiaste "Instagrammers" met een passie voor natuurfotografie waren uitgenodigd om samen met een gids van het Zuid-Hollands-Landschap op stap te gaan in het prachtige natuurgebied rondom het strand van Oostvoorne.

Het heerlijke weer was natuurlijk een mooie bijkomstigheid, want fotografen houden van een wolkje en een zonnetje en er was ook genoeg wind zodat er volop kitesurfers te zien waren. De gids vertelde onderweg enthousiast over het natuurgebied en zijn bijzondere flora en fauna. De omgeving deed de rest voor de enthousiast fotograferende "Instagrammers".

Exmoor pony's

Via de kustlijn voerde de wandeling naar het uitkijkpunt aan het A.J. Bootpad en vervolgens richting het oude vliegveld waar onder meer wilde orchideeën bloeien. Als afsluiting zagen ze de loslopende Exmoor pony's een duik in de waterpoel nemen. De gids vertelde dat ze dol zijn op de zogenaamde Lidsteng waar ze zich te goed aan deden. Iedereen genoot van de wandeling en het was meer dan duidelijk waarom Westvoorne is uitgeroepen tot beste duurzame natuurbestemming wereldwijd. De middag werd goed afgesloten met een hapje en drankje op het terras van Restaurant aan Zee, met prachtige uitzicht over het duingebied.

Beste duurzame natuurbestemming ter wereld

Westvoorne, onderdeel van de Zuidwestelijke delta, is vanwege de ongerepte, beleefbare natuur, de enorme biodiversiteit en het duurzame toerisme bekroond tot beste duurzame natuurbestemming ter wereld.

Bekijk de foto's op Instagram onder #natuurlijkwestvoorne of volg de instagrampagina OP Voorne-Putten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant