SONY DSC
SONY DSC Foto: PR

Inschrijving Spijkenisse SPARK marathon geopend

Actueel 215 keer gelezen

Spijkenisse - Het is inmiddels mogelijk je in te schrijven voor de veertiende editie van de Spijkenisse SPARK marathon. Dit evenement, het grootste sportevenement van Spijkenisse, zal plaats vinden op zondag 15 december.

Veel lopers sluiten hun jaar af met deze door SPARK georganiseerde marathon. Het parcours wordt gelopen door de polders tussen Spijkenisse en de overige kernen van Nissewaard; de halve marathon gaat de laatste kilometers door het centrum van Spijkenisse. Beide parcoursen zijn gecertificeerd door de Atletiekunie. Ook dit jaar ondersteunt de organisatie weer een goed doel, gekozen is voor Hospice de Waterlelie in Spijkenisse. Vrijwilligers geven daar rust en ondersteuning in de laatste levensfase. Bij de inschrijving is het mogelijk hiervoor een vrijwillige gift te doen.

Het is mogelijk voor in te schrijven voor de hele marathon, de halve marathon en de 5 en 10 km via www.avspark.nl Schrijf je snel in als je verzekerd wilt zijn van deelname want er is een grens aan het aantal deelnemers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant