Kunstwerk Westvoorne | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Antoinette Cremers
Antoinette Cremers (Foto: )

Kunstwerk Westvoorne

  •   69 keer gelezen   Actueel

Bijna is het zover! Op 28, 29 en 30 juni 2019 vindt de Kunstwerkroute Westvoorne plaats, de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen.

De tocht voert u door het mooie duingebied langs markante gebouwen en bijzondere locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute. Deze week stellen wij de laatste vier kunstenaars aan u voor. Volgende week zullen we bijzondere aandacht besteden aan de internationaal bekende fotografe Margi Geerlinks, inwoonster van Westvoorne, die een van de exposanten is.
Op www.kunstwerkwestvoorne.nl vindt u informatie over alle deelnemende kunstenaars en de route.

Antoinette Cremers
Antoinette maakt objecten van meerdere lagen glas, die individueel getekend en gebrand zijn. Hierdoor ontstaat bijzonder uniek en speels werk dat kan dienen als onderdeel van een scheidingswand, maar tegelijkertijd een geïntegreerd kunstwerk is.

Simone Bolijn
Na haar opleiding tot juwelier en goudsmid in Antwerpen, ontwerpt Simone nu in haar eigen atelier met veel plezier sieraden van zilver, goud, natuurlijke materialen, edelstenen, parels en ruwe diamanten. Ze vermaakt ook oude sieraden met respect voor de betekenis en de emotionele waarde ervan.

Diana Hoogeveen
Ruimtelijkheid, eenvoud en monumentaliteit in materiaal, constructie, kleur en compositie zijn de kenmerken van de objecten, schilderijen, krijttekeningen, installaties en assemblages van Diana. Het afgebeelde werk is een oliepastel geïnspireerd op het heldere Zeeuwse licht.

Miriam L'Herminez
Het afgebeelde kunstwerk is geïnspireerd door een vijftien jaar lang verblijf in Afrika. Daar werd Miriam geraakt door de verschillen in culturen, taal en emotie. Voor Mirjam is de uitdaging om juist die verschillen met elkaar te verbinden en uiteindelijk tot een eenheid samen te brengen in haar kunst.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>