Afbeelding

Meet & Greet bij Wielerronde Oostvoorne gaat het derde jaar in

Actueel 326 keer gelezen

Oostvoorne - Alweer voor het derde jaar is er op donderdag 8 augustus de mogelijkheid om voorafgaand aan de profkoers, kennis te maken met de prominente profwielrenners die in Oostvoorne aan de start verschijnen.

Een praatje, een handtekening en samen op de foto. Alles kan, want net als het wielrennen zelf, zijn de profs buitengewoon goed benaderbaar voor het publiek. Vorig jaar poseerde sprintkanon Dylan Groenewegen ontelbare keren voor de smartphones van degenen die hem in levenden live ontmoetten en dat moment vast wilden leggen. Ook Bram Tankink, toen bezig aan zijn laatste jaar als prof, was vorig jaar een gewild cameraobject.

Dit jaar is er rond de klok van 18.00 uur bij SCC De Man dus weer een Meet & Greet-sessie waarop de prominentste gasten in de Profronde van 2019 zullen verschijnen voor een 'praatje en een plaatje' met de wielerfans. Daarna wordt het contact met het publiek bij de jurybus onder de muzikale begeleiding van feestband The Groovy Gents bij start&finish voortgezet tot aan het moment van vertrek voor de koers. Zorg dat je erbij bent!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant