Afbeelding

Scouting is weer gestart!

Actueel 429 keer gelezen

Oostvoorne - De verschillende speltakken van de scouting Geysendorffer uit Westvoorne zijn weer teruggekeerd van hun zomerkampen. De Welpen hebben een zomerkamp vol gezelligheid, spanning en plezier beleefd in de duinen van Oostvoorne. Hier hebben de jongste leden in een tot sprookjesbos omgetoverd scoutingterrein een weekend overnacht.

Er zijn vuurtjes gemaakt, er is met kano's gevaren in de Bernisse, gebakken en geknutseld en natuurlijk zijn er allerlei spellen gespeeld. En gelukkig vonden de Welpen net op tijd de verdwenen sleutel waarmee het verdwenen sprookjesboek terug gevonden kon worden..

De zeeverkenners en Wilde Vaart zijn beide afzonderlijk op kamp geweest. Met de eigen sleepboot en de lelievletten is afgereisd naar het kampterrein in de Kagerplassen nabij Leiden. Hier werden de tenten opgebouwd voor een ruime week kamperen, zeilen, roeien, allerlei spellen en activiteiten en waarbij er mede door het tropische weer ook erg veel is gezwommen. De waterscouts hebben dan ook een geweldig leuk kamp beleefd.

Nu de zomerkampen weer achter de rug zijn, gaat het wekelijks programma op de zaterdagen weer beginnen. Ook in het aankomend seizoen staan er voor de leden wekelijks weer uitdagende en leuke activiteiten te wachten.

Scouting ook iets voor jou?

Kom dan eens langs bij het clubgebouw gelegen op een prachtige locatie aan het Grenspad bij de Welpen (een speltak voor kinderen van 6 t/m 11 jaar) of vaar een keertje mee met 1 van de boten van de waterscouts (bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar) op het Brielse Meer. Bekijk ook de website www.scoutingwestvoorne.nl met meer informatie over deze scoutinggroep.

Meer informatie, of heeft u vragen over deze scoutinggroep of wil uw zoon of dochter een keertje meedoen ergens in de aankomende weken, neem dan gerust even contact op via het e-mailadres: info@scoutingwestvoorne.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant