Het Kerkplein was afgelopen maandag bijna te klein om plaats te bieden aan de jonge straattekenaars.
Het Kerkplein was afgelopen maandag bijna te klein om plaats te bieden aan de jonge straattekenaars.

Straattekenen Oostvoorne zorgt voor overvol Kerkplein

Actueel 423 keer gelezen

Oostvoorne – 'Kleuren maar jongens en meisjes, laat het asfalt stralen!' Enthousiast aangemoedigd door Jasper de Brons, zetten afgelopen maandag meer deelnemers dan ooit hun beste beentje voor om hun vak zo mooi mogelijk te vullen met kleurig stoepkrijt.

De jeugd liet de creativiteit dit keer niet los op het asfalt van het Dorpsplein, want dat is verdwenen, maar op het wegdek van het bijna naastgelegen Kerkplein.

Druk
Het was zo druk bij de inschrijving, dat Jasper en zijn organisatieteam een kwartiertje later moesten beginnen en zelfs vakken bij moesten tekenen om alle belangstellenden een plekje te kunnen geven. Geen wonder want voor elke deelnemer was er een lekker ijsje na afloop, een doos stoepkrijt, een kleur- en doeboek en een zonnebril.

Uitslagen
Burgemeester Peter de Jong feliciteerde onderstaande winnaars: 0-4-jarigen: 1. Kiki Kruit (eenhoorn), 2. Stijn Langendoen, 3. Mia Langendoen; 5/6-jarigen: 1. Vayenne Vin- gerhoed (prinses), 2. Dex Telleman, 3. Rens van Marion; 7/8-jarigen: 1. Mara Schuurhuis (unicat), 2. Gijs Groeneveld, 3. Naye Vingerhoed; 9-10-jarigen: 1. Sem Nihari (dino), 2. Yentl Hage/Sanne Verdoorn, 3. Siem Hertogh; 11-12-jarigen: 1. Maria van Halen (Stich), 2. Anna Hogendorp, 3. Ies van Reek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant