Afbeelding

Start Your Vesting Run, hardloopcursus voor beginners

Algemeen 312 keer gelezen

Brielle/Oostvoorne, Op woensdag 18 september start Running Pilots Oostvoorne met een hardloopcursus, met de naam Start Your Vesting Run. Deze hardloopcursus wordt gegeven door 2 ervaren trainers van Running Pilots Oostvoorne, en is bedoeld voor mensen die willen starten met hardlopen en daaraan een goed doel willen verbinden.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om zelf, als beginnende hardloper, in 14 weken tijd, en blessurevrij, te komen tot een afstand van 5 kilometer. De trainers geven advies over je loophouding, of over je hardloopschoenen, maar ook andere adviezen, alles met als doel om je de afstand van 5 kilometer onafgebroken te laten lopen. Het goede doel dat je steunt met het volgen van deze hardloopcursus is KIKA. Running Pilots Oostvoorne is voor deze hardloopcursus een samenwerkingsverband aangegaan met EPICindeRunning, een sport evenementenbureau die sport, bedrijven en goede doelen bijeen brengt en o.a. bekend is van de Vestingloop in Brielle en Hellevoetsluis. Aan elke loop verbindt EPIC een goed doel, want hardlopen kun je alleen als je fysiek fit bent, en ben je als kind of als volwassen mens afhankelijk van een goed doel dan mis je die fysieke fitheid.

De startlocaties voor deze hardloopcursus zijn op woensdag vanuit DukdalfBres in Brielle, en op zaterdag vanuit MFC de Meander in Oostvoorne. De trainingstijden zijn resp. van 19:15 tot 20:45 en van 08:30 tot 09:45, je loopt dus afwisselend op de woensdagavond en de zaterdagmorgen. De kosten voor deze cursus bedragen € 54,50, waarvan € 5,00 wordt overgemaakt naar KIKA. Bij Running Pilots Oostvoorne staat plezier in het hardlopen bovenaan, geen lidmaatschap of verdere verplichtingen …....Just Run.

Voor meer informatie kun je terecht op www.runningpilotsoostvoorne.nl/cursussen of als je, naast de hardloopcursus, ook direct wil inschrijven voor de Vestingloop Brielle op 10 mei 2020, kijk dan op www.vestingloopbrielle.nl/trainingen/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant