Afbeelding

Bijeenkomst van het Longpunt Rozenburg

Actueel 182 keer gelezen

Rozenburg - In samenwerking met het Longfonds wordt op woensdagmiddag 25 september 2019, door apotheker Mevr. Drs. S. Kushan van Apotheek Blankenburg in samenwerking met de Praktijk Ondersteuner Huisartsen mevr. M. van der Pol, een bijeenkomst georganiseerd met als hoofdthema Longziekten en medicijnen.

Door de Apotheker Mevr. Drs. S. Kushan zal een toelichting worden gegeven over het goed gebruik van specifieke medicijnen voor longpatiënten. Daarnaast zal ook informatie worden verstrekt over het contact met de huisartsen en fysiotherapeuten hoe om te gaan met de meest effectieve methodes.

Deze voorlichtingsmiddag zal van 14.00 uur tot 16.00 uur worden gehouden in Muziektheater "De Ontmoeting", Koninginnnelaan 9 te Rozenburg . De zaal is open vanaf 13.30 uur.bDoor het Longfonds zal het nodige folder materiaal ter beschikking worden gesteld.

Door het Longfonds wordt met regelmaat zogenoemde longpunt voorlichtingsmiddagen gehouden. Op deze middagen wordt uitgebreid ingegaan op ondersteunende handelingen. Samen met andere longpatiënten kan overlegd worden hoe e.e.a. in de praktijk wordt ondersteund door deskundigen.

Iedereen is van harte welkom, de koffie en thee staan klaar en parkeren is gratis. Gelieve geen luchtjes te gebruiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant