Steven Pieternella droeg met een treffer bij aan de 0-8 zege van OVV bij SV Simonshaven. (Foto: Peter de Jong).
Steven Pieternella droeg met een treffer bij aan de 0-8 zege van OVV bij SV Simonshaven. (Foto: Peter de Jong). Foto: PETER DE JONG

OVV sluit af in stijl met een ruime zege in Simonshaven

Actueel 465 keer gelezen

Simonshaven - Met een ruime 0-9 zege bij SV Simonshaven sloot OVV de poulewedstrijden in de eerste ronde van het bekertoernooi in stijl af. De ploeg van trainer Rob Vuik gaat met louter zeges door naar de volgende ronde.

'We hebben gedaan wat we moesten doen,' aldus Rob Vuik. 'Op papier hebben we een ploeg die meer potentieel heeft dan SV Simonshaven, maar je moet dat toch altijd maar weer zien waar te maken. Dat is ons met negen treffers goed gelukt.'

Dubbele cijfers
Wellicht had OVV zich in de dubbele cijfers kunnen schieten als Pascal van Hulst en Stony van den Berg niet hadden ontbroken, maar ook zonder deze erkende goalgetters wisten de Oostvoornaars het net van het doel van Simonshaven aardig te vinden.
Bij rust leidde OVV al met 0-4 door treffers van Rowan Bronwasser (2x), Alexander Baartmans en André Breinburg. In de tweede helft voerden Bronwasser (2x), Breinburg, Steven Pieternella en Yoeri Bak met een voor hem zeldzame kopgoal de score op naar de 0-9 eindstand.

Competitie
OVV opent komende zaterdag de competitie in de derde klasse D met een thuisduel tegen streekgenoot GHVV '13 uit Nissewaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant