Afbeelding

Wie zijn de helden van Westvoorne?

Actueel 312 keer gelezen

De gemeente Westvoorne is trots op inwoners die zich inzetten voor anderen. Om deze mensen in het zonnetje te zetten, heeft de gemeente Westvoorne twee gemeentelijke onderscheidingen: de Ereprijs Westvoorne en de jongerenversie, de Kleine Ereprijs Westvoorne. Beide onderscheidingen zijn bedoeld voor personen (of instanties) die zich, zonder eigenbelang, bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving in de gemeente Westvoorne.

De Ereprijs Westvoorne wordt één keer per jaar uitgereikt aan een persoon of instantie die zich in Westvoorne bijzonder heeft ingezet op sociaal, economisch, cultureel of sportief gebied. De Ereprijs Westvoorne wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie begin januari.

Kleine Ereprijs Westvoorne

De Kleine Ereprijs Westvoorne wordt één keer per jaar uitgereikt aan een jonge held tussen de 4 en 17 jaar, die zich het afgelopen jaar geruime tijd heeft ingezet voor bijvoorbeeld ouderen, gehandicapten of zieken. Het kan ook iemand zijn die activiteiten heeft georganiseerd, vrijwilligerswerk heeft gedaan bij bijvoorbeeld bij een vereniging of een 'heldendaad' of prestatie heeft verricht. De Kleine Ereprijs Westvoorne wordt op een nader te bepalen tijdstip uitgereikt.

Meer informatie of iemand voordragen?

Wilt u iemand voordragen voor één van deze onderscheidingen, dan kunt u deze persoon via één van onderstaande formulieren voorstellen bij Marianne de Groot van de gemeente Westvoorne via ma.degroot@westvoorne.nl of (0181) 40 80 75. Let op de verschillende aanmelddata!

? Aanmelden Kleine Ereprijs Westvoorne vóór 3 november 2019

? Aanmelden Ereprijs Westvoorne vóór 1 december 2019

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant