Afbeelding

Trots op het Nijntje beweegdiploma!

Actueel 567 keer gelezen

Tinte - Zaterdag 12 oktober was het een gezellige sportieve ochtend bij ODI Tinte in de Odiaan. Acht kinderen hebben meegedaan aan het Nijntje beweegdiploma van de KNGU. Lex van Dijk, Danny van Geest, Maas Poldervaart, Marlon de Heer en Nikita Zadeh hebben beweegdiploma 1 gehaald en kregen als cadeau een mooi beweegboek en Ferren Dusseljee, Roos van Burk en Noemi Langendoen zijn geslaagd voor beweegdiploma 2 en kregen een Nijntje rugtas cadeau.

De kinderen hebben laten zien dat ze de verschillende beweegvormen die horen bij het diploma ,zoals springen, hinkelen, rollen, klimmen, klauteren, balanceren en zwaaien allemaal goed beheersen. Ze zijn super trots op hun beweegdiploma.

Wilt u ook dat U kind goed leert bewegen en daar veel plezier aan beleeft, kom dan gezellig langs op de lessen in de Odiaan. Ouder en kind gym vanaf lopen t/m 3 jaar op dinsdagochtend van 9.00 uur- 10.00 uur en vanaf 3 jaar om 10.00 -11.00 uur. Voor de 4 en 5 jarige is er kleutergym op woensdagmiddag van 15.00 uur- 16.00 uur.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant