Afbeelding

Struin mee door de herfst in de duinen

Actueel 371 keer gelezen

Oostvoorne - De herfst kleurt, de herfst geurt en de herfst laat ons de mooiste paddenstoelen zien. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap nodigt je daarom graag uit voor een excursie in de Duinen van Oostvoorne.

Benieuwd wat er allemaal in dit jaargetijde te zien, te horen en te ruiken is? Trek dan je wandelschoenen aan en ga met hun gids mee de duinen in op zondag 20 of zondag 27 oktober.

Een drukte van belang
Vogels trekken naar het zuiden, bomen laten hun bladeren vallen en paddenstoelen schieten uit de grond. Er worden wintervoorraden aangelegd, slaapplekken opgezocht en zo is het in de herfst een drukte van belang. Ook in de Duinen van Oostvoorne. Ga mee met de gids en hoor wie er nu zo druk bezig is met het aanleggen van de wintervoorraden. Ontdek paddenstoelen zoals de Grote oranje bekerzwam door op zoek te gaan naar sinaasappelschillen. De gids kent de mooiste plekken in het duingebied en vertelt je er alles over.

Locatie en meer informatie
Benieuwd? Zoek je stevige stappers op en meld je aan voor de excursies op zondag 20 of zondag 27 oktober. Aanmelden kan via www.zhl.nl/natuuragenda. Je vindt hier ook uitgebreide informatie.

Over het Zuid-Hollands Landschap
Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap zorgt sinds 1934 voor groene schatten in onze provincie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van de natuur kan genieten. Met steun van zo'n 50.000 gezinnen en veel vrijwilligers werken we hard aan meer natuur, want in Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Meer weten over ons werk, onze routes en excursies? Kijk op zuidhollandslandschap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant