Afbeelding

Eerste schop in de grond voor aanleg glasvezelnetwerk

Actueel 849 keer gelezen

Rockanje - KPN NetwerkNL is in Rockanje gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De eerste schop is in week 41 in de grond gegaan. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 9 weken afgerond.

KPN NetwerkNL legt het glasvezelnetwerk straat voor straat aan. "Daar moet onze aanlegploeg voor graven. Als we de stoep 's ochtends open graven, proberen ze deze voor het einde van de middag weer dicht te hebben. Inwoners zijn meestal opgelucht als ze horen dat de graafwerkzaamheden in principe niet langer dan drie dagen duren. En uiteraard doen wij onze uiterste best om eventuele overlast tot een minimum te beperken", aldus gebiedsmanager Sjoerd Majoor. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren.

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel elke vrijdag van 11.00 – 18.00 uur terecht bij het glasvezelinformatiepunt in de PLUS supermarkt aan het Dorpsplein in Rockanje. Kijk voor meer informatie op www.kpnnetwerk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant