Afbeelding

Jaarlijkse open tentoonstelling Faunasport

Actueel 187 keer gelezen

Oostvoorne - Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, organiseert kleindiersportvereniging Faunasport uit Hellevoetsluis en omstreken weer haar jaarlijkse open tentoonstelling. Deze zal plaats vinden op 25 en 26 oktober en zoals gewoonlijk zijn zij weer te gast bij de fam Roskam van Tuincentrum Voorne.

Op deze prachtige locatie wordt er een keur van knaagdieren en pluimvee tentoongesteld. De fokkers hebben weer enthousiast gereageerd en er zijn ongeveer 325 dieren aangemeld. Dit zijn er 50 meer als vorig jaar. Er zijn diverse soorten en kleurslagen van de verschillende rassen te zien. Dit alles wordt door deskundige keurmeesters bekeken en gekeurd en zij zullen bepalen welk dier er kampioen wordt in zijn klasse. Ook zal er worden bepaald wat het mooiste dier van zijn ras is.

Ook dit jaar organiseren zij weer een verloting om uit de kosten te komen; de 1e prijs is een rondvlucht, er is een decoupeerzaag te winnen en natuurlijk zijn er nog vele andere prijzen. De loten zijn te koop bij de leden en op de tentoonstelling. Zaterdagmiddag 26 oktober is de trekking. Ook voor de jeugdige fokkers zijn er speciale prijzen. Tevens zal er aan het rad van avontuur gedraaid worden, waarmee altijd leuke prijzen en prijsjes gewonnen kunnen worden. Op de website kunt u overigens alle informatie over de vereniging en de doelstellingen vinden. Ook zijn zij actief op facebook.

Op de tentoonstelling zijn leden en bestuur altijd bereid om vragen te beantwoorden over uw knaagdier of kip, ook geven zij graag advies over aanschaf en de verzorging van uw dier en mocht men geïnteresseerd zijn: nieuwe leden zijn altijd welkom.

Tevens wil het bestuur van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsors die deze tentoonstelling mogelijk hebben gemaakt te bedanken.

Voor het publiek zijn de openings tijden:

* Vrijdag 26 oktober van 14.00 uur tot 22.00 uur

* Zaterdag 27 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De toegang is gratis.

Voor inlichtingen: Nathalie Briggeman; 0625331104 of P.de Vries:06-130415719

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant