Afbeelding

1e tussenstand in de gemeente Westvoorne bekend

Actueel 303 keer gelezen

De Nederlandse Horeca Prijzen zijn dé felbegeerde awards voor de horecagelegenheden die volgens hun gasten in hun eigen gemeente een titel verdienen. Gisteren is de eerste tussenstand in de gemeente Westvoorne gepubliceerd. Al meer dan 30.000 mensen hebben een stem uitgebracht. 

Er kan nog tot en met 25 november worden gestemd in de gemeente Westvoorne via www.horecaprijzen.nl. Stemmers mogen maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen op hun favoriete horecagelegenheden. Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horecagelegenheden cijfers geven voor de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid.

"De campagnes zijn in volle gang en de acties, berichten en video's die wij voorbij zien komen zijn overweldigend. Dat geldt ook voor de 30.000 stemmen die er nu al zijn uitgebracht", aldus Niels Groot van Vote Company dat de verkiezing samen met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio's Aalsmeer en de DJ's van Radio 538 organiseert.

Tot het einde van de stemperiode zal er wekelijks een tussenstand worden gepubliceerd op www.horecaprijzen.nl. Horeca ondernemers in de gemeente Westvoorne kunnen zich nu nog gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horecaprijzen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant