Afbeelding

Jaarlijkse tentoonstelling van Kleindierensportvereniging Fauna Sport

Algemeen 256 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen weekend was weer de jaarlijkse tentoonstelling van Kleindierensportvereniging Fauna Sport. Vele liefhebbers wisten de weg naar de Oostvoornse Heijndijk, waar Tuincentrum Voorne van de familie Roskam Fauna Sport al 21 jaar lang onderdak biedt, te vinden.

Fauna Sport bracht de jaarlijkse tentoonstelling/dierenkeuring dit keer iets bescheidener voor het voetlicht. De kleindierensportvereniging schrapte de donderdagavond uit het programma. 'Die was qua bezoekersaantallen toch altijd al het stilst,' aldus Arjen van der Most, namens Fauna Sport. 'Nu hebben we die donderdag gebruikt om de ruimte in te richten en hadden we op vrijdag en zaterdag lekker veel aanloop. Een dagje minder weg uit de eigen omgeving geeft bij de dieren ook wat minder stress en ongemak. We zijn heel tevreden over het verloop van onze tentoonstelling.'

Alweer voor de eenentwintigste keer stelde Tuincentrum Voorne aan de Oostvoornse Heijndijk een van de warenhuizen beschikbaar om de fok- en kweekresultaten van de leden van Fauna Sport te tonen. Volgend jaar staat de tentoonstelling in het teken van het zestigjarig jubileum van Fauna Sport.

Fotografie: MMV

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant