Vorige week woensdag was het echtpaar Montenij-Heijndijk uit Oostvoorne 55 jaar getrouwd. (Foto: MMV)
Vorige week woensdag was het echtpaar Montenij-Heijndijk uit Oostvoorne 55 jaar getrouwd. (Foto: MMV) Foto: Vorige week woensdag was het echtpaar Montenij-Heijndijk uit Oostvoorne 55 jaar getrouwd. (Foto: MMV)

Echtpaar Montenij-Heijndijk 55 jaar getrouwd

Algemeen 911 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen maandag bezocht burgemeester Peter de Jong het echtpaar Echtpaar Montenij-Heijndijk, dat vorige week woensdag (23 oktober) 55 jaar getrouwd was. Namens de gemeente Westvoorne kwam De Jong het echtpaar in hun woning aan de Frank van Borselenweg in Oostvoorne feliciteren met het bereiken van de mijlpaal.

Jaap Montenij (79) is een geboren en getogen Rozenburger. 'Maar we wonen al sinds ons trouwen in Oostvoorne, want daar ben ik geboren en getogen,' zegt Gonny Montenij Heijndijk. Dus Jaap is inmiddels ook alweer 55 jaar in Oostvoorne. Jaap Montenij werkte zeven jaar als melkboer voordat hij in het vrachtvervoer ging. Inmiddels alweer veertien jaar geleden, ging Jaap met pensioen.

Het echtpaar Montenij-Heijndijk heeft twee dochters en twee kleinkinderen, van inmiddels alweer 21 en 17 jaar oud. Met een etentje voor familie en bekenden vierden Jaap en Gonny afgelopen zondag de 55ste huwelijksdag. Het echtpaar hoopt op nog vele gezonde jaren samen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant