Onder anderen Michael Hagers, Yannick O'Callaghan en Charlie Bassant ( v.l.n.r.) lenigen de blessurenood bij OVV. (Foto: Wil van Balen)
Onder anderen Michael Hagers, Yannick O'Callaghan en Charlie Bassant ( v.l.n.r.) lenigen de blessurenood bij OVV. (Foto: Wil van Balen) Foto: Wil van Balen

OVV klimt na zege op VDL naar gedeelde tweede plaats

Algemeen 473 keer gelezen

Oostvoorne – OVV won afgelopen zaterdag ook de tweede achtereenvolgende thuiswedstrijd. VDL werd in Oostvoorne met 3-0 terug gewezen. De ploeg van trainer Rob Vuik klom door de resultaten in de zesde speelronde naar de met HBSS gedeelde tweede plaats op de ranglijst, twee punten achter koploper CION.

Met de uitwedstrijden bij Rijnmond Hoogvliet Sport en HBSS voor de boeg wacht OVV de komende weken een zwaar programma. 'We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd,' zegt Vuik. 'Als we de komende weken goed doorkomen, weten we echt waar we staan.'

Nieuw elan
Met Yannick O'Callaghan, al bijna dit hele seizoen basisspeler, Charlie Bassant en afgelopen zaterdag ook Michael Hagers in de ploeg voor de al langer met blessures tobbende Jules Kroef en Yoeri Bak, toont OVV dat het over genoeg talent beschikt. De jeugdige vervangers brengen nieuw elan in de ploeg. Maar of ze al klaar zijn voor de serieuze krachtmetingen met toppers op de ranglijst, moet in de komende weken blijken. Pascal van Hulst (strafschop), Ferrani van Vugt en Jimmy Fenijn zorgden afgelopen zaterdag voor de goals die VDL op de knieën brachten.

Fotografie: Wil van Balen 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant