De WIK-turnsters Memee, Floor en Sophie vulden het hele erepodium.
De WIK-turnsters Memee, Floor en Sophie vulden het hele erepodium.

WIK Oostvoorne in de prijzen in de TUCO in Hellevoetsluis

Algemeen 752 keer gelezen

Hellevoetsluis – Leden van Gymnastiekvereniging WIK wonnen afgelopen zaterdag prijzen tijdens de turncompetitie in Hellevoetsluis. De oogst van de sporters van GV WIK was na een lange dag in de Hellevoetse turnhal met drie gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles indrukwekkend.

Bij Instap jongens niveau 16 won Bart Haspels de eerste prijs. Jack ten Hove pakte de derde prijs bij Pupil jongens niveau 16. Bij Jeugd jongens niveau 10 was er een eerste plaats voor Niels Grinwis en een tweede plaats voor Tygo Verbrugge. Memee van den Berg won de eerste prijs bij Senior supplement E, Floor van Reek pakte de tweede plaats en Sophie van Zijl werd derde. Tenslotte bij Pupil 2 D2 won Eliza van Vliet de tweede prijs.

Rockanje onderuit
Het lukte Rockanje afgelopen zaterdag niet om in de derby bij OHVV in Oudenhoorn punten te pakken. De ploeg van trainer Harry Rusken verloor met 2-0. In de eerste helft slaagde Rockanje er nog in om de thuisclub goed bij te benen. Yoeri 't Mannetje was dicht bij de openingstreffer. 'Maar in de tweede helft bleek toch dat OHVV op dit moment al wat verder is dan wij,' zag Harry Rusken. 'Dat verbaast me ook niet, want ik zie OHVV als de sterkste kandidaat voor het kampioenschap in de vierde klasse I voor dit seizoen.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant