Afbeelding

Marinus van den Berg spreekt in Rockanje over 'Eenzaamheid'

Actueel 310 keer gelezen

Rockanje - De bekende pastor Marinus van den Berg werkte in verschillende verpleeghuizen en heeft tientallen boeken over rouw, verlies en sterven geschreven. Ook verzorgt hij door het hele land lezingen.

Bij eenzaamheid denken we al snel aan ouderen, aan alleenwonenden, zieken. Eenzaamheid heb je echter in soorten en maten. Wat is bijvoorbeeld de relatie tussen eenzaamheid en inkomen, hoe ga je om met vertrouwelijke informatie? Van den Berg ziet eenzaamheid vooral als een chronisch gemis aan 'tweezaamheid', waaraan iemand lijdt. Hoe dat te doorbreken en welke rol kan je sociale omgeving hierin spelen?

Op 13 november zal hij in de Welkomkerk aan de Hoogvlietlaan 23 in Rockanje een boeiende lezing geven over 'Eenzaamheid'. De middag begint om 14.00 uur. Er wordt voor koffie/thee gezorgd en het programma is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Dit is een door de PCOB-afdelingen op Voorne-Putten georganiseerde bijeenkomst, waarbij ook leden van de KBO uit Hellevoetsluis, Nissewaard, Brielle en Westvoorne van harte welkom zijn. Bent u geen lid, maar wel geïnteresseerd in wat Van den Berg over dit onderwerp weet te vertellen, ook dan verwelkomt het bestuur PCOB Westvoorne u graag. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant