Veilig leren vallen, het kan echt!
Veilig leren vallen, het kan echt! Foto: Isabel Erkemeij

Balans Training bij Je eigen Pad in Westvoorne

Algemeen 356 keer gelezen

Rockanje/Oostvoorne - De winter komt eraan en dus helaas ook de gladheid. Voor veel mensen breekt dan ook de tijd weer aan voor onzekerheid in het bewegen. Bang voor een uitglijder met alle gevolgen van dien. Om aan deze onzekerheid een eind te maken start Je eigen Pad weer met verschillende cursussen Balans Training.

Tijdens deze 6 weekse cursus gaan ze aan de slag met het vergroten van de eigen balans, door middel van oefeningen en leert men veilig vallen voor als het moet. Met veel praktisch tips en oefeningen gaan ze aan de slag en kijken ze per persoon hoe je het maximale uit de cursus kunt halen. Omdat ze werken met 2 ervaren instructeurs kan de groep worden opgesplitst en kan er gedifferentieerd worden. Daardoor is er veel meer mogelijk.

Ze starten in de Leemgaarde op woensdag 4 december met een informatie en intake gesprek, daarna gaan ze aan de slag. Bij Goudswaard Fysiotherapie in Rockanje starten ze op 6 december (2x in december, daarna door in januari). In verband met beperkte ruimte is aanmelden op voorhand verplicht.

Meer informatie of aanmelden kan via astrid@jeeigenpad.nl of 06 11025353.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant