Willem van Esch is de schrijver van het bijzondere boek Mission Possible
Willem van Esch is de schrijver van het bijzondere boek Mission Possible

Nieuw boek van Willem van Esch uit Rockanje

Algemeen 1.386 keer gelezen

Rockanje - Willem van Esch heeft een boek geschreven dat ons op een missie neemt. Het is zijn eigen diepe persoonlijke missie van een leven vol wereldwijd zakelijk succes en falen en opnieuw succes, ware liefde en echtscheiding, liefdesverdriet en geluk.

Maar terwijl we met hem reizen, wordt zijn leren onderweg ook die van ons. We krijgen de sleutels en de specifieke stappen om onze eigen missie mogelijk, beter uitvoerbaar en spannender te maken. Hij laat geen steen ongemoeid. Om de missie te laten slagen, moet het ons allemaal omvatten ... op mentaal, fysiek, en zielen niveau. Terwijl hij zijn eigen innerlijke en externe avonturen deelt, zijn we gefascineerd en geëntertaind en kunnen we dit boek zelfs alleen op dat niveau lezen. Gewoon heerlijk lezen.

Maar het diepere niveau dat dit boek oplevert, is het echte goud. Het is een praktische handleiding die je voor je eigen leven kunt volgen, dus het is een van die boeken waarvan je snel weet dat je het nog een keer zult lezen ... een keer voor plezier en inspiratie, maar de volgende keer als een duidelijk geschreven reeks systemen en te volgen praktijken.

Hij begint met het fysieke. Het maakt deel uit van het leven dat meestal wordt weggelaten uit boeken over psychologie en boeken over het spirituele. En nadat hij het belang ervan heeft belicht en een houding van spel en participatie heeft aangemoedigd, biedt hij dagelijkse praktijken aan om te volgen. Niet alleen algemene aanwijzingen om zich af en toe aan te houden, maar activiteiten om dagelijks te oefenen die het een kans geeft om een gewoonte te worden en daarom echt transformerend is.

De nadruk in dit boek op dagelijks is gedurfd en voorschrijvend en weerspiegelt Willem's kennis en ervaring van het verschil tussen ooit en vandaag. De meeste goede boeken over persoonlijke transformatie laten op een dag een weemoedig gevoel achter, zoals in "Op een dag ga ik zo leven." Maar dit boek richt zich op het dagelijkse, wat vandaag betekent. Van fysieke fitheid reizen we naar mentale fitheid, emotionele fitheid en spirituele fitheid. Het boek onderstreept het belang van elk, hoe ze op elkaar inwerken en welke dagelijkse praktijken hen vervolgens van het conceptuele niveau naar praktijkervaring, praktijk en exponentieel voordeel brengen.

Willem's ervaring met meditatie en yoga, plus zijn jarenlange ervaring in de uitstekende psychologie afstudeerprogramma's van de Universiteit van Santa Monica, geven hem een bijzonder enthousiasme voor het schrijven over de praktische waarde van spiritualiteit in het leven. Hier komt zijn schrijven hier echt tot leven. Uit persoonlijke ervaring schrijft hij: "Wanneer je door spirituele groei gaat, zul je een intensere perceptie, verhoogde aanwezigheid of tijdloosheid ervaren, en een besef van een alles omvattende aanwezigheid. Je zult ook levendigheid, geluk, harmonie en verbondenheid voelen; evenals nieuwe energie, nieuwe kenmerken van genegenheid, innerlijke rust, verdwijning van afscheiding, meer empathie en meer compassie. "

Het tweede deel van het boek werpt een moedige blik op het hart van alles: liefde. Niet alleen liefde in romantische zin (waar onze samenleving en cultuur zich op richt), maar een grotere, meer allesomvattende liefde. Liefde die onvoorwaardelijk is. Liefde die ontstaat wanneer je leert all-in en één te zijn met je missie.

Wil je dat? Je vindt het hier in dit stralende boek van Willem van Esch. Hij coacht en adviseert mensen en bedrijven in zijn dagelijks leven, maar wij die van dit boek genieten zijn dankbaar dat hij de tijd heeft genomen om ons zo krachtig te coachen vanaf de pagina's van dit boek.

Het boek Mission Possible door Willem van Esch is verkrijgbaar bij Amazon, Bol.com en Kobo als paperback en kindle. Het boeking in het Engels geschreven. Je kunt contact opnemen over de komende workshop Mission Possible in het Nederlands en Engels in Rockanje en Amsterdam in november en december a.s. op zijn website: http://willemvanesch.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant