Met zijn allen weer op pad voor een extra centje voor Ons Genoegen!
Met zijn allen weer op pad voor een extra centje voor Ons Genoegen!

Jaarlijkse speculaas-actie Ons Genoegen

Algemeen 280 keer gelezen

Rockanje - De Sint en zijn (muziek-)Pieten zijn weer gearriveerd in Rockanje! En dus weer tijd voor allerlei lekkers! Zaterdag 30 november a.s. komt Muziekvereniging "Ons Genoegen" weer met overheerlijke speculaaspoppen langs de Rockanjese deuren.

Vanaf 9:30 uur starten ze met de verkoop vanaf het verzamelpunt aan de Hoogvlietlaan 30. (indien u evt. niet thuis wilt wachten op de verkopers, kunt u op vernoemd adres uitsluitend op deze dag, 30 november, van 10:00 uur tot 12:00 uur terecht voor aankoop van een speculaaspop). Voor slechts € 2,50 á contant per stuk steunt u de vereniging en heeft u wat lekkers voor u zelf of als Sint-cadeau. De poppen wegen 250 gram en zitten in een leuke kadoverpakking.

Voorafgaande aan deze actie hebben ze ook een verkooppunt tijdens de VIP-avond van Welkoop op 27 november van 18:00-21:00 uur. Onze Dorsvlegels zijn hier ook uitgenodigd om een gezellige muzieknoot toe te voegen. Elk jaar blijkt dat er een grote vraag is naar deze lekkernij en daarom zijn er wederom meer speculaaspoppen besteld dan vorige jaren. De leden hopen dat u allemaal weer heerlijk van de speculaas zult smullen, maar ook nu geldt: op=op! De actie wordt gehouden voor onderhoud en vernieuwing van de instrumenten. Namensde vereniging bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

www.onsgenoegenrockanje.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant