Jesper Lakerveld wordt belaagd door Yannick O'Callaghan en Robin Dijkman; Glenn Stoffers kijkt toe. (Foto: Wil van Balen).
Jesper Lakerveld wordt belaagd door Yannick O'Callaghan en Robin Dijkman; Glenn Stoffers kijkt toe. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Vierpolders in de problemen, OVV houdt aansluiting

Algemeen 395 keer gelezen

Oostvoorne - OVV bezorgde streekgenoot Vierpolders afgelopen zaterdag een kansloze 3-1 nederlaag. De ploeg van trainer Rob Vuik behoudt daardoor de aansluiting met de leidende ploegen in de derde klasse D. Vierpolders daarentegen werd nog vaster op de laatste plaats in 3D gedrukt, want naaste concurrent FC Vlotbrug won.

Na negen duels wacht Vierpolders nog steeds op de eerste overwinning en is het gat met nummer voorlaatst, SC Botlek, vier punten. Trainer Paul Bestebreur weet dat zijn ploeg voor de winterstop punten moet pakken om in de tweede competitiehelft nog perspectief te hebben op ontsnapping aan degradatie.

Zakelijk
Rob Vuik betitelde de zege van OVV op de streekgenoot, die zijn ploeg vorig seizoen zes punten ontfutselde, als zakelijk. 'We speelden zeker niet ons beste voetbal,' aldus Vuik. 'Dat was ook moeilijk gezien de vele blessures en schorsingen in de groep. Maar we gaven helemaal niets weg.'

Te lang aarzelen van OVV-keeper Limber van der Horst, stelde Glenn Stoffers al in de eerste minuut in staat om Vierpolders op voorsprong te zetten: 0-1. Goals van Stony van den Berg (2x) en Yoeri Bak zorgden voor de Oostvoornse zege.

Fotografie: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant