Vier eilandkampioenen voor ODI | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
De trotse medaillewinnaars!
De trotse medaillewinnaars! (Foto: )

Vier eilandkampioenen voor ODI

  •   88 keer gelezen

Tinte - De maand november stond voor ODI in het teken van wedstrijden; de turncompetitie en als afsluiting de toestelfinale georganiseerd door het Rayon Voorne putten en Rozenburg in Hellevoetsluis en Spijkenisse.

De jongens, Micha Steenwijk, Max Beusmans, Stein Snikkers en Yorick Schuurhuis hebben meegedaan en goede oefeningen laten zien. Bij de eerste wedstrijd werd Max 3de en bij de 2de wedstrijd ging Yorick met de zilveren medaille naar huis.

Van ODI deden er verder nog 19 meisjes/dames mee. Lena van Damme, Fenneke van Gils, Mirre Oosterman, Izzy Pijnnaken, Jasmijn Langendoen, Emma van Sliedregt, Steffie Langestraat, Maaike van der Velden, Nova de Peuter, Madelief de Kok, Lisa Wagenaar, Sophie Schuurhuis, Cynthia van de Polder, Lucienne Knops, Rozemarijn Petrejus, Merlijn Roos, Julia Poli, Vera den Adel en Irene Klok.

Deze odianen hebben twee goede wedstrijden geturnd met mooie resultaten. Eerste wedstrijd goud voor Lena, Jasmijn en Irene. Het zilver ging naar Fenneke, Izzy en Lisa en brons was er voor Emma, Madelief, Nova en Merlijn. Tweede wedstrijd goud voor Lena en Izzy. Zilver werd gewonnen door Jasmijn, Nova, Madelief, Sophie en Rozemarijn en brons was er voor Fenneke ,Emma, Lucienne en Irene.

Daarnaast is er een eilandenkampioen per leeftijd/nivo voor de beste van de twee wedstrijden. Voor ODI waren er maar liefst 4 eilandenkampioenen. Lena van Damme instap D3, Izzy Pijnnaken pupil 1 D4, Nova de Peuter jeugd 1 D4 en Irene Klok senior G.

Afgelopen zaterdag waren er nog toestelfinales voor de keuze oefenstof. Dus de beste 10 per toestel. Van ODI waren er 7 geselecteerd, en zij hebben zaterdag geprobeerd om een goede oefening te turnen. Bij de een lukte dit en de ander had wat pech. Bij elkaar hebben ze 4 medailles gewonnen. Op sprong werd Lisa 1ste en Sophie 2de, Op balk was de 3de plaats voor Irene en op vloer won ook Lucienne Knops brons.

ODI kan terugkijken op super goede wedstrijden!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>