Afbeelding

Kerstfair: knusheid op sfeervol Dorpsplein!

Algemeen 358 keer gelezen

Oostvoorne – Je waande je bijna op de Burchtfeesten, maar het was wel flink wat kouder en het was toch echt de Kerstfair, die het Oostvoornse Dorpsplein afgelopen zaterdag in zijn ban hield.

Maar net als bij de Burchtfeesten was het ook op de Kerstfair goed van eten en drinken. Onder de statige beuken kon worden aangeschoven aan lange met wit damast gedekte tafels waar bij de aangrenzende kraampjes verkregen winterse lekkernijen konden worden opgepeuzeld.

Velen liet zich de erwtensoep en het roggebrood met katenspek, geserveerd door de Vrienden van Oostvoorne, de van vers gemalen meel van de korenmolen gebakken pannenkoeken en de broodjes worst en warme chocolademelk goed smaken. De blaaskapel van muziekvereniging Volharding zorgde voor de muzikale omlijsting van de winterse picknick.

Met een ezeltje, wat geitjes en een schaap zorgden medewerkers van kinderboerderij de Agathahoeve dat er voor de liefhebbers wat te aaien viel. Bij de kraampjes was van alles te koop. Kringloopwinkel Het Vervolg stelde de dagopbrengst ter beschikking aan Wout Manifarges, die spaart voor de aanschaf van een aanhangwagen, waarmee hij het zwerfafval rondom het Oostvoornse Meer ophaalt. Muzikale optredens nabij de fraaie grote kerstboom, de Kerstman en een arrenslee op wieltjes maakten de kerstfair compleet!

Fotografie: MMV

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant