Afbeelding

Kerstboomverbranding 8 januari 2020

Actueel 589 keer gelezen

Rockanje - De kerstboomverbranding vindt dit jaar plaats op woensdag 8 januari 2020 op het strand 1e Slag in Rockanje. Het vuur wordt ontstoken om 19:00 uur. Voorafgaand worden de bezoekers muzikaal ontvangen door dweilorkest 'De Dorsvlegels' en wordt warme chocomel of glühwein geschonken.

Inzamellocaties:
- Oostvoorne: parkeerterrein De Ruy (ingang via de Burgemeester Bolwidtweg).
- Rockanje:  parkeerterrein aan de Kerkweg.

Het inleveren van de bomen is voor beide locaties mogelijk op woensdag 8 januari tussen 15:00 en 17:00 uur. Voor iedere aangeleverde kerstboom verstrekt de gemeente een vergoeding van € 0,50.

Inzamelen aan huis:

Heeft u minimaal 10 kerstbomen? Dan biedt de gemeente ook de mogelijkheid om de bomen bij u thuis op te halen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, kunt u dit formulier gebruiken of bel 14 0181. (ServicePunt)

Als u de bomen thuis laat ophalen, ontvangt u  daarvoor een bon op basis van het aantal aangeleverde kerstbomen. Deze bon kunt  u tot en met 24 januari 2020 verzilveren bij het ServicePunt  in het gemeentehuis in Rockanje.  Het aanmelden van kerstbomen voor de inzameling aan huis is mogelijk tot en met maandag 6 januari 2020.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant