Afbeelding

Zanggroep Encore zoekt talent

Actueel 1.200 keer gelezen

Rockanje - In december heeft Zanggroep Encore een kerstconcert gegeven in samenwerking met Vocal Group Timeless en kinderkoor De Vrolijke Nootjes. Dit 3 koren kerstconcert vond plaats in een goed gevulde Welkomkerk in Rockanje. Het publiek was erg enthousiast.

Na maanden van oefenen op het kerstrepertoire gaat Encore zich nu richten op het jubileumconcert ter ere van het 25-jarig bestaan in 2021. Dit klinkt nog ver weg, maar om een goed concert neer te zetten moet het nieuwe repertoire flink geoefend worden. Natuurlijk zullen er ook in 2020 nog de nodige optredens verzorgd worden. Informatie over geplande optredens kunt u vinden op de website.

Zanggroep Encore is een gemengd koor met rond de 60 enthousiaste zangers in 5 verschillende stempartijen. Zij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Welkomkerk in Rockanje. Lijkt het u leuk om te zingen en bent u niet ouder dan 60 jaar kom dan gerust een keer luisteren en meezingen. Graag van te voren even aanmelden bij één van de bestuursleden. Voor verdere informatie kijk op www.zanggroepencore.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant