Afbeelding
Foto: MdN

Drie avonden met intrigerende thema's in de Dorpskerk

Actueel 385 keer gelezen

Oostvoorne - In de maanden januari en februari organiseert Dorpskerk Oostvoorne drie informatie- en debatavonden rondom actuele maatschappelijke thema's. De eerste avond is op donderdag 16 januari as. met als onderwerp: Donor ja/nee.

Met ingang van 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Nog niet iedereen heeft een keuze gemaakt. Het onderwerp maakt veel emoties los. De tweede avond is op donderdag 30 januari. Deze avond heeft als thema: Voedsel.nu - wat eten we in 2020? Voedselproductie en klimaatverandering zijn volop in het nieuws. Deze avond gaat over grote voetafdrukken en kleine stapjes. En vooral over goed eten.

De derde en laatste avond is op donderdag 13 februari. Deze avond is het thema: euthanasie. Hoort lijden bij het leven of hoeft het niet? Mag je een ander vragen de verantwoording over jouw dood te nemen?

Op alle avonden zullen er één of twee sprekers zijn en zal de dominee van Kerk Oostvoorne, Marijke van Selm, een toelichting geven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen en te debatteren over het onderwerp.

De avonden starten om 19.30 uur.

U bent van harte uitgenodigd!

Kerkplein 1, Oostvoorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant