De trainingen vinden onder andere ook in bos en duinen plaats
De trainingen vinden onder andere ook in bos en duinen plaats

Beginnerscursus hardlopen Voorne Atletiek

Algemeen 223 keer gelezen

Brielle/Oostvoorne - Graag leren hardlopen en op zoek naar een echt gezellige vereniging met deskundige trainers? Aarzel niet langer! Meld je aan voor de beginnerscursus bij Voorne Atletiek.

Voorne Atletiek start op woensdagochtend 4 maart weer met een beginnerscursus. Elke woensdagochtend en vrijdagochtend vanaf 9.00 uur wordt er getraind vanaf het voetbalterrein van OVV aan de Zwartelaan 10 in Oostvoorne. Het einddoel van deze beginnerscursus is om 5km non-stop te kunnen hardlopen. Op deze ochtenden is er kinderoppas aanwezig.

Loop je liever 's avonds? Dat kan dus ook!

Voorne Atletiek start op donderdagavond 5 maart weer een beginnerscursus. Elke donderdagavond en dinsdagavond vanaf 19.15 uur wordt er getraind vanaf het clubgebouw van Voorne Atletiek, Geuzenpark 3 in Vierpolders. Het einddoel van deze beginnerscursus is eveneens 5 km non-stop te kunnen hardlopen.

De trainingen op de ochtenden vinden grotendeels plaats in het prachtige duingebied van Oostvoorne terwijl op de avonden de trainingen plaatsvinden op de verharde weg en op de prachtige atletiekbaan.

De beginnerscursus is in het bijzonder voor de beginnende hardloper, die samen met andere beginnende lopers kennis wil maken met de loopsport. In circa 14 weken tijd train je volgens de richtlijnen van de Atletiekunie en onder deskundige begeleiding van gediplomeerde trainers in een veilige sportomgeving.

De belasting van de trainingen wordt geheel afgestemd op het niveau van de groep. Er wordt gestart met een lage belasting tijdens de trainingen en gedurende de cursus wordt de belasting geleidelijk opgevoerd. Ter afsluiting van deze periode loop je op zondag 14 juni een 5 kilometer tijdens een van de leukste wedstrijden van Voorne Atletiek en stroom je door naar een volgende groep. Deelname aan de 5 kilometer is natuurlijk gratis en je ontvangt een certificaat met je afstand en tijd.

Meer informatie?

Kom naar de informatiebijeenkomst op woensdagochtend 27 februari om 9.15 uur in de kantine van OVV op de Zwartelaan 10 in Oostvoorne of op donderdagavond 28 februari om 19.30 uur in het clubgebouw, Geuzenpark 3 in Vierpolders.

Bij Voorne Atletiek train je 4 keer op proef mee. Vragen of vast aanmelden? Stuur een e-mail naar trainerscommissie@voorneatletiek.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant