Wil van Vliet, Robin van der Slot en Peter van Vliet
Wil van Vliet, Robin van der Slot en Peter van Vliet

Cheque voor 'Stichting Dag met een lach´

Algemeen 519 keer gelezen

Oostvoorne - Ongeveer 5 jaar geleden hebben Jacco Brand en Desiree Dekker het plan opgevat om met een groep eigenaren van bijzondere sportieve en supercars evenementen te organiseren om families met een ernstig ziek en of gehandicapt kind een bijzondere dag te laten beleven.

Deze groep bestaat uit ongeveer 350 auto's variërend van Lotus tot en met Ferrari. De stichting verzorgt en betaalt alle kosten om deze families een bijzondere dag te laten beleven. Er wordt ook samen gewerkt met verschillende organisaties en stichtingen.

Peter en Wil van Vliet nemen al voor het vierde jaar deel aan deze dagen, dit doen zij ongeveer 8 a 10 keer per jaar met een zeer bijzondere Alpine uit 1972. Inmiddels hebben zij al meer dan 130 kinderen de dag van hun leven bezorgd met deze 48 jaar oude Alpine. Dit heeft voor vele positieve reacties gezorgd!

Wil is al jaren werkzaam in haar Albert Heijn in Oostvoorne en als medewerker verkoopafhandeling het gezicht van de kassa. Wil kwam met het idee om via een statiegeld inzamelingsactie geld te in te zamelen voor de Stichting Dag met een lach. Haar Supermarktmanager Robin van der Slot juichte het idee van Wil van harte toe.

De klanten hebben deze inzamelingsactie maximaal ondersteund en met elkaar hebben zij maar liefst € 712 opgehaald! Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan de betreffende kinderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant