De deelnemers aan de clubkampioenschappen van RTC poseerden trots met hun medailles.
De deelnemers aan de clubkampioenschappen van RTC poseerden trots met hun medailles.

Clubkampioenschappen bij RTC: Nya Manshanden wint

Algemeen 849 keer gelezen

Rockanje - Vorige week maandag werden bij gymnastiekvereniging RTC in Rockanje de clubkampioenschappen gehouden. Er deden 15 deelnemers mee. Voor veel meisjes en jongens was het de eerste keer dat ze meededen aan de onderlinge wedstrijd, wat natuurlijk best wel spannend is.

De deelnemers hadden had getraind om hun oefeningen onder de knie te krijgen. Op alle toestellen werden mooie zwaaien en sprongen getoond. En op de vloer hebben de meiden handstanden, radslagen, koprollen, kattensprongen, loopsprongen, overslagen en salto's laten zien.

Uitslagen:
jongens (voor)instap: 1. Ruben t' Mannetje; meisjes (voor)instap: 1. Nya Manshanden, 2. Maud Leijerzapf, 3. Fatime Bouzan en Nika de Kok, 4. Ayla Sloots; pupil: 1. Lynn Driessen, 2. Elise van Helden, 3. Jolie de Graaf, 4. Faye Blok; niveau G en H: 1. Eva van Oeveren, 2. Nienke Omvlee, 3. Naomi Brobbel, 4. Suzanne Rodenburg, 5. Setske Moerman; clubkampioene 2019-2020: Nya Manshanden

Bestuursleden gezocht
RTC is een leuke gymvereniging die op zoek is naar vrijwilligers op om toe te treden tot het bestuur. Info: voorzitter@rtc-gym.nl. Op dinsdag 3 maart is om 20.00 uur de algemene ledenvergadering van RTC in de nieuwe Merel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant