Afbeelding

Winteruitvoeringen 'Ons Genoegen' Rockanje

Actueel 255 keer gelezen

Rockanje - Vrijdagavond 13 maart en zaterdagavond 14 maart, organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen weer de jaarlijkse winteruitvoeringen. Ons Genoegen sluit de winter af en kijkt het voorjaar weer muzikaal tegemoet met dit eerste optreden van 2020!

Een mooi en gevarieerd programma zal er ten gehore gebracht worden, gespeeld door het combo, de (jeugd-)slagwerkgroep en het orkest. In de pauze worden er zoals gebruikelijk enveloppen met lootjes verkocht voor 50 cent per stuk en zijn er weer vele mooie prijzen te winnen.

Losse kaarten kosten € 10,- p.p. (gelieve contant te betalen) en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. U kunt reserveren via concert@onsgenoegenrockanje.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en uiteraard het aantal kaarten en welke avond u wilt bezoeken. Eventueel telefonisch reserveren is mogelijk op woensdagavond 4 en 11 maart tussen 18:30 en 19:30 uur via telefoonnummer 0181-410786.

De Winteruitvoeringen worden voor de eerste keer gehouden in het culturele gedeelte van de nieuwe "De Merel" te Rockanje. Dat is zowel voor Ons Genoegen als voor u als bezoeker, uiteraard logistiek weer even wennen. Parkeren wordt geadviseerd, zoveel mogelijk, op de parkeerplaatsen aan de W. de Waalstraat, echter de ingang zal zijn aan de Hoogvlietlaan recht tegenover de Welkomkerk.

Aanvang 19:30 uur. (De zaal gaat beide avonden om 19:00 uur open.)

Ze hopen u allemaal weer te mogen ontmoeten op één van hun gezellige, muzikale avonden!

www.onsgenoegenrockanje.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant