Afbeelding

Koffieconcert Orlando Kwintet in 'De Man'

Actueel 245 keer gelezen

Oostvoorne – Op zondag 15 maart a.s. geeft het Orlando Kwintet een concert in het Cultureel Centrum De Man. Op dit concert spelen zij onder de noemer 'Créations Exotiques' werken van Françaix, Milhaud, Villa-Lobos en Debussy.

Het Orlando Kwintet is opgericht in 2008 en bestaat uit vijf vooraanstaande Nederlandse musici die allen een internationale carrière hebben opgebouwd. Zij vormen het klassieke blaaskwintet in de bezetting van dwarsfluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot. Zij traden in het verleden al eerder met veel succes Westvoorne op.

Het concert begint om 11:30 en eindigt ca. 13:30. Kaarten à 15,-- euro per persoon zijn aan de zaal verkrijgbaar. De toegang is gratis voor begunstigers van de Stichting Concertleven Westvoorne en voor jongeren tot 21 jaar. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.concertwestvoorne.nl

De Stichting Concertleven Westvoorne heeft tot doel het bevorderen van de muziekcultuur in Westvoorne. Zij tracht haar doel te bereiken door o.a. het organiseren van concerten voor de inwoners van de gemeente Westvoorne en omstreken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant