Afbeelding

Gerda Groenenberg in het zonnetje!

Actueel 494 keer gelezen

Rockanje - Donderdag 5 maart werd Gerda Groenenberg flink in het zonnetje gezet. Ze werd verrast door een aantal enthousiaste aantal leden van Westvoorne Sportief voordat de wekelijkse Fitwalk van start ging.

Gerda maakt sport en bewegen namelijk al jaren leuk voor iedereen en dat was een verrassing waard. Onder haar bezielende leiding groeide Westvoorne Sportief in de afgelopen 12,5 jaar uit tot een vereniging die veel verschillende soorten van sporten en bewegen organiseert. Zoals de Fitwalk op donderdagochtend. Heerlijk zo'n 5 à 7 km lopen door het natuurgebied rondom Rockanje.

Voor deze speciale gelegenheid liepen burgemeester Peter de Jong en sportwethouder Jorriena de Jongh van de gemeente Westvoorne ook mee. Na afloop van de wandeling was er een mooie bos bloemen en een certificaat van het Centrum Vrijwilligerswerk voor Gerda om haar te bedanken voor haar belangeloze inzet voor onder andere de buitenschoolse opvang, de warming-up tijdens de Nieuwsjaarsduik en het Sinterklaasfeest.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant