Foto: Hans van Buuren
Foto: Hans van Buuren Foto: Hans van Buuren

Warm optreden Ger Vos in Catharina Gasthuis

Algemeen 372 keer gelezen

Brielle - Een zonovergoten tuin van het Catharina Gasthuis in Brielle was donderdagmiddag hét decor voor een fantastisch tuinconcert van societyzanger én entertainer Ger Vos.

Afgelopen week werd door het kabinet aangekondigd dat zorginstellingen op slot moesten vanwege het coronavirus. Vanwege een toename van coronabesmettingen in de regio was het Catharina Gasthuis genoodzaakt al eerder te sluiten. Onze Gouden generatie is in deze moeilijke periode eenzamer dan ooit tevoren. Briellenaar Ger Vos hoefde dan ook geen seconde na te denken toen de directie van Catharina Stichting hem vroeg een optreden te verzorgen vanuit de tuin, op gepaste afstand. De bewoners genoten zichtbaar van de liedjes van weleer vanuit hun huiskamers en vanaf de balkons onder het genot van een advocaatje slagroom en een borreltje.

Gezien de fijne samenwerking met Catharina Stichting werd deze middag dan ook belangeloos aangeboden door Ger en de firma CT-AV die al ruim twintig jaar de techniek voor Ger verzorgd.

Ondanks deze moeilijke periode waar het coronavirus de hele wereld in zijn macht heeft, werd het een middag met een Gouden randje, speciaal voor de bewoners van het Gasthuis om even te ontsnappen aan deze enorme eenzaamheid.

Catharina Stichting stelt ook dit jaar weer haar bewoners in de gelegenheid om de jaarlijkse, steeds uitverkochte Feeling Good Tour van Ger Vos bij te wonen en te genieten van een compleet verzorgde avond uit. Dit jaar op 30 november vindt de negende editie plaats, wederom in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ook dit jaar wordt Ger weer muzikaal begeleid door het grote orkest van Maurice Luttikhuis, dirigent van o.a. het Metropole Orkest en de New Symphonics.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant