Afbeelding

Scouting Geysendorffer uit Westvoorne komt weer in beweging!

Actueel 433 keer gelezen

Oostvoorne - De jongste leden van Scouting Geysendorffer konden afgelopen zaterdag na weken thuiszitten eindelijk weer eens bij elkaar komen. Want net als de diverse andere "sportieve" verenigingen uit Westvoorne kon ook deze scoutinggroep met de nodige voorzorgsmaatregelen haar activiteiten weer voorzichtig hervatten.

Alle opgespaarde energie van de jeugdleden door het wekenlang thuiszitten kwam goed van pas tijdens allerlei actieve spellen en activiteiten die deze zaterdagmiddag uitgevoerd werden. Er werd dan ook heel wat afgerend in het duingebied rondom het clubgebouw gelegen aan het uiteinde van het Grenspad in Oostvoorne.

Ook de komende weken zal scouting Geysendorffer weer allerlei leuke, uitdagende en spannende activiteiten gaan organiseren, waarmee de meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Zo staan er voor de aankomende zaterdagen ook weer allerlei spellen op het programma, maar ook speurtochten, pijl en boog schieten, lasergamen, kampvuren maken en nog veel meer! Zoals tot voor de coronapandemie ook al gebruikelijk was, zal dit programma ook nu op de zaterdagmiddagen tussen 13.45 en 16.00 uur georganiseerd worden voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Aansluitend bij de oproep van onze minister- president (en gemeente Westvoorne) biedt Scouting Geysendorffer ook niet-leden de mogelijkheid om vrijblijvend gezellig mee te doen om zo na al het thuiszitten weer lekker buiten te kunnen spelen en sporten. Aanmelden hiervoor kan via info@scoutingwestvoorne.nl. (Na aanmelding ontvangt u vervolgens de verdere informatie over de invulling en de voorzorgsmaatregelen die wij zullen treffen om het programma mogelijk te maken volgens de richtlijnen van het RIVM). Bekijk ook de website www.scoutingwestvoorne.nl met meer informatie over deze scoutinggroep die zowel actief is in de duinen van Westvoorne, maar voor haar oudere leden (11+) ook allerlei activiteiten organiseert met lelievletten op het water van het Brielse Meer.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant