Felicitaties, bloemen en chocolade voor het 60-jarig bruidspaar, maar dan wel netjes op afstand!
Felicitaties, bloemen en chocolade voor het 60-jarig bruidspaar, maar dan wel netjes op afstand!

Felicitaties op afstand voor 60-jarig bruidspaar Schippers

Algemeen 550 keer gelezen

Rockanje - Vorige week was het echtpaar Schippers 60-jaar getrouwd. Geen bezoek aan huis vanwege corona, maar vergeten werden ze niet!

Hendrik Willem Schippers en Adriana Schippers-Kooijman leerden elkaar kennen op een bruiloft in Wassenaar van een vriendin van Adriana. Hij woonde in die tijd in Rijswijk en zij in Scheveningen. De kennismaking mag best wel 'liefde op het eerste gezicht' genoemd worden, want gelijk na de bruiloft, plakte het stel er een gezamenlijk bezoekje aan de bioscoop aan vast.

Een huwelijk volgde en het echtpaar kreeg drie dochters en heeft inmiddels vier kleinkinderen, één achterkleinkind en twee achterkleinkinderen op komst. In 1997 kwam het echtpaar vanuit Rijswijk in Rockanje wonen. Eigenlijk waren ze destijds in Rijswijk op zoek naar een andere woning, maar slaagden hiervoor in Rockanje.

De planning was, net als bij hun 50-jarig huwelijk, een feestje, maar corona gooide roet in het eten. Toch werden ze niet vergeten, want van de gemeente Westvoorne werd een mooie bos bloemen bezorgd en ook kwamen de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind toch even langs. Uiteraard vonden de welgemeende felicitaties plaats volgens de richtlijnen van het RIVM, dus op gepaste afstand!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant