Afbeelding
Koop Lokaal

Piet Schipper: een ambachtelijk vloerstofferingsbedrijf

Algemeen 1.616 keer gelezen

Vakmanschap en het leveren van goede kwaliteit en service staan bij Piet Schipper op de eerste plaats. Wie er zijn vloerstoffering of raambekleding bestelt, krijgt alle aandacht. Piet komt graag bij u thuis langs en neemt in zijn bestelbus alles mee wat er nodig is om een goede keuze te kunnen maken.

Het bedrijf is in het bezit van alle vakbekwaamheidscertificaten en is al meer dan 25 jaar actief in de regio. Het bedrijf begon op industrieterrein ’t Woud in Brielle en is sinds kort gevestigd in Zwartewaal. In deze 25 jaar is er een schat aan ervaring en vakkennis opgedaan.

Piet Schipper: 'Voor mij zijn vakmanschap en het leveren van een goede kwaliteit en service heel belangrijk. Ik beschouw mezelf daarom als een echt ambachtelijk bedrijf. Dat ik al meer dan 25 jaar in het vak zit, betekent echter niet dat ik stil ben blijven staan. Ik lever trendy en actuele vloeren, zoals pvc-vloeren met houtmotief. Die zijn nauwelijks te onderscheiden van echte massief houten vloeren, maar zijn wel heel wat slijtbestendiger en gemakkelijker in het onderhoud. Natuurlijk leveren wij ook alle soorten ‘zachte’ vloerbedekking. Dat blijft voor heel veel mensen een goede keuze. Het is heerlijk comfortabel en doet warm aan. En zeker voor de slaapverdieping is dat erg fijn.

Sinds mijn vertrek van het industrieterrein ’t Woud in Brielle naar Zwartewaal werk ik niet meer vanuit de showroom. Ik maak nu graag een afspraak bij de klant thuis. Met mijn jarenlange ervaring weet ik langzamerhand wat mooi is en duurzaam en het meest geschikt voor een bepaalde ruimte. Maar uiteindelijk bepaalt de klant natuurlijk zelf! De gekozen stalen blijven achter, zodat alles nog op het gemak kan worden bekeken en uitgeprobeerd. Kleuren kunnen er ’s avonds bijvoorbeeld heel anders uitzien dan overdag. Langskomen ‘s avonds of in het weekend is trouwens geen probleem. Wanneer een klant zelf geen tijd heeft of geen kans ziet om het huis leeg te ruimen en klaar te maken voor de stoffeerder, dan zorgen wij daarvoor. Na afloop worden alle meubels weer netjes op hun plaats gezet en natuurlijk wordt altijd alles opgeruimd en meegenomen.'

Trap stofferen
'Het stofferen van een trap is een vak apart. Om een mooi resultaat te krijgen moet het heel zorgvuldig worden gedaan. Er wordt altijd eerst een ondertapijt gelegd en er moet rekening worden gehouden met de vleug en de legrichting om vroegtijdige slijtage te voorkomen. We leveren altijd merktapijt met een garantie van vijf jaar. Die garantie geven we trouwens op al het stoffeerwerk.'

Laminaat en PVC-vloeren
Wie zoekt naar een goed alternatief voor houten planken of parket, komt al snel uit bij laminaat of pvc-vloeren. Deze zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden en zijn gemakkelijk in onderhoud. Een stofzuiger en dweil;  meer is er niet nodig om ze schoon en mooi te houden. Het materiaal waarvan laminaat of PVC gemaakt is, verschilt wel. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF- plaat als kern en PVC is gemaakt van kunststof. PVC is daardoor extra vochtbestendig. Een groot voordeel van PVC is daarnaast dat het perfect samengaat met vloerverwarming en dat het ongekend duurzaam is. Het kan zelfs toegepast worden in de ‘natte’ ruimtes als de badkamer en de keuken. Het leggen van een PVC-vloer is echt vakwerk. Belangrijk is een stabiele en vlakke ondergrond. Een betonvloer wordt eerst geëgaliseerd en op een houten vloer wordt er eerst een zwevende ondervloer gelegd.

Vinyl
Vinyl is een goedkoper alternatief voor laminaat of pvc. Het voelt zacht aan, is isolerend, hygiënisch en geluiddempend. Net als laminaat en pvc is het heel gemakkelijk te onderhouden. Vinyl is er in ontzettend veel dessins en is ook nog eens goed slijtvast!

Tapijt
Tapijt blijft altijd. Voor wie houdt van de zachte, warme uitstraling en de knuffelbaarheid ervan is er ontzettend veel te kiezen. Er is veel vakkennis in huis om te helpen bij het kiezen van het juiste tapijt. Sommige tapijten hebben een heel luxe uitstraling, maar vragen dan ook vaak wat meer onderhoud. De stoffering van een trap stelt weer andere eisen. De stoffering wordt uitgevoerd volgens de PIT-code (Product Informatie Tapijt) die op de stalen staat aangegeven. Om vroegtijdige slijtage te voorkomen dienen de voorkanten van de traptrede afgerond te zijn. Dat wordt opgelost door middel van ondertapijt.

Raamdecoratie
Tot slot kunt u ook terecht voor raamdecoratie, zoals gordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen en horizontale jaloezieën op maat. Er is een enorme keuze aanwezig en alles wordt perfect op maat gemaakt.

Dealerschap van A-merken
Piet Schipper beschikt over het dealerschap van A-merken, zoals Quick- Step voor laminaat, M-flor en TFD voor PVC. Parade, Desso, Bonaparte, Belakos en Gelasta voor tapijt en Forbo Novilon voor vinyl.

Contact
Wij maken graag helemaal vrijblijvend een afspraak om bij u thuis langs te komen. Stuur een email naar info@trapstofferen.nl met uw telefoonnummer en uw vraag. Bellen kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken op nummer 06-53233438 of 0181-414452. Wij nemen dan snel contact met u op! Of kijk op onze website www.trapstofferen.nl

Schipper vloer- en trapstofferingen
Piet Schipper T 0181 – 414 452
M 06 – 53233438
info@trapstofferen.nl
www.trapstofferen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant