Afbeelding
Koop Lokaal

Restaurant Paviljoen De Duinrand staat voor kwaliteit en service

Algemeen 698 keer gelezen

Oostvoorne - Met de verbouwing deze winter van Restaurant Paviljoen De Duinrand is een grote wens van bedrijfsleider/directeur Jeroen Maree in vervulling gegaan. Hij wilde transparant en open zijn over hoe de gerechten in zijn keuken worden bereid en laten zien dat dat op een eerlijke manier gebeurt. En nu staat er dus een supermoderne open keuken te schitteren en kun je zien hoe achter een prachtig kookeiland de koks je maaltijd aan het bereiden zijn. 

Ook het interieur is veranderd. De comfortabele strak vormgegeven zitbanken en tafels bieden door de opstelling veel privacy. Buiten op het terras waar tot de laatste uurtjes de zon schijnt, kun je onder de overkapping wegzakken in de kussens van de zitbanken. Normaal gesproken is daar plek voor maximaal 8 of 9 personen, maar nu kun je er gezien de coronamaatregelen met z’n tweeën terecht, of met meer natuurlijk, als je tot één gezin behoort. En of je nu komt voor een kop koffie of voor een compleet diner, je krijgt evenveel aandacht. 

Buitenkeuken 
Voor de mooie dagen is er een buitenkeuken gerealiseerd. Met een knipoog naar de industrie in het gebied is hier gebruik gemaakt van stoere materialen als corten en beton. Er wordt in de buitenkeuken gewerkt met op hout gestookte kooktoestellen, zoals de Green Egg en de OFYR vuurschaal. De koks van De Duinrand beheersen het vak van het grillen op hout- en koolvuur tot in de puntjes. De dry aged côte de boeuf die wordt gebarbecued op het houtskool in de Green Egg ligt eerst minimaal 28 dagen in de rijpingskast die voor iedereen zichtbaar naast de bar staat. Door dit speciale rijpingsproces waar temperatuur en luchtvochtigheid een rol bij spelen, wordt het vlees extra mals en smakelijk. In de OFYR vuurschaal zie je in het midden de houtblokken branden. Op de gloeiend hete rand van de schaal worden gerechten bereid als buikspek of kalfsoester. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het wat minder mooi weer is. De gerechten kunnen dan toch worden bereid in de vernieuwde keuken.

Van culinaire tot lekkere en smakelijke gerechten 
Naast de dry aged côte de boeuf, kun je ook kiezen uit een geweldige seizoenskaart met kleine gerechten zoals kreeft of kabeljauw. Ook is er een 4 of 5 gangen verrassingsmenu! Naast deze kaart serveren ze ook hamburger met frites, saté, een uitsmijter met drie scharreleieren en landbrood, of een vegetarische rode bietenburger, om maar een greep uit de kaart van De Duinrand te nemen. Die kaart is zeer breed en varieert van bijzondere culinaire tot iets meer eenvoudige en smakelijke gerechten. Alles voor een toegankelijke prijs. En voor alle gerechten geldt dat ze met zorg worden gemaakt en van een ambachtelijke pure kwaliteit zijn. Er wordt gewerkt met zo min mogelijk toevoegingen en de ingrediënten komen zo veel mogelijk uit de buurt van Voorne.

Trouwerij en, babyshowers, feesten en arrangementen
 En dan is er ook nog de privé zaal met een eigen ingang en een idyllische groene buitentuin met terrassen grenzend aan de prachtige natuur in de duinen. Het is een prachtige locatie voor je bruiloft die van begin tot het eind door De Duinrand voor je kan worden verzorgd. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het superromantische met groene ranken overdekte prieel dat zich in de tuin bevindt. De ruimte met tuin is ook uitstekend geschikt voor feesten, bijeenkomsten en private dining. De Duinrand biedt daarnaast diverse arrangementen aan zoals een high tea, teambuilding activiteiten, bedrijfsfeesten en wandelingen met een gids die alles van de omgeving weet. Met het sales team kun je de arrangementen persoonlijk doorspreken.

Verzorgd, schoon en een team dat door het vuur gaat voor zijn gasten 
Wat verder opvalt in de Duinrand is dat alles er bij zonder verzorgd en schoon uitziet. De tafels en stoelen zijn brandschoon, er staan bloemetjes op tafel, de bloembakken zijn perfect onderhouden en het gras is vrij wel egaal groen. De routing in verband met de coronamaatregelen is heel duidelijk en zorgvuldig aangegeven zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Bedrijfsleider/directeur Jeroen Maree kan het niet laten om tijdens ons bezoek nog gauw een paar minuscule kruimeltjes van de tafel te verwijderen, dat zit nu eenmaal in zijn aard. We laten hem weten dat we hier ooit zulke ontzettend lekkere tomaten/paprikasoep hebben gegeten, dat we ervoor teruggekomen zijn. “Die is er nog steeds.” zegt Jeroen lachend. De tomaatjes komen van Dukker uit Tinte. Jeroen begon in de Duinrand als chefkok en is nu directeur/bedrijfsleider. Dat neemt niet weg dat als het nodig is hij in de keuken even een handje meehelpt, de afwas doet of de bediening helpt. Hij is ontzettend trots op zijn team dat voor elkaar en voor de gasten door het vuur gaat. Elke gast krijgt de service die hij of zij verdient!

Restaurant Paviljoen De Duinrand
Zuidoever Oostvoornse Meer
Strandweg 4 3233 CW Oostvoorne
Tel. 0181 482540
info@paviljoendeduinrand.nl
www.paviljoendeduinrand.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant