Afbeelding

Penta Bahûrim trots op 100% geslaagden!

Algemeen 682 keer gelezen

Brielle - Vorige week woensdagavond werden op Penta Bahûrim de diploma’s in drie sessies uitgedeeld met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Dit jaar voor de leerlingen geen examen, geen examenuitslagstress en geen vrolijke examenfeesten. Niets van dat alles. Door het coronavirus verliep dit jaar alles anders. De schriftelijke schoolexamens werden uitgesteld tot na de meivakantie door CVO. Door verschillende collega’s werden de schriftelijke schoolexamens omgebouwd naar praktische opdrachten en mondelinge tentamens. De leerlingen kregen ruim de tijd om zich voor te bereiden op hun tentamens en dat hebben ze goed gedaan. Alle kandidaten slaagden in één keer! Op 4 juni konden de mentoren van leerjaar 4, mw. Aantjes, mw. Herrewijnen en dhr. Weeda via een ludiek filmpje de leerlingen feliciteren. Ze waren allemaal geslaagd.

Twee kandidaten maakten gebruik van de mogelijkheid om een zogenaamde resultaat verbeteringstoets te maken.

Tijdens de diploma-uitreiking in de prachtig ingerichte aula mocht dhr. Holwerda zijn gebruikelijke speech afsteken waarin hij verwees naar het bizarre jaar dat ze op Penta Bahûrim met elkaar achter de rug hebben. Hij prees de teamleden van Bahûrim voor hun extra inzet in dit bijzondere eindexamenjaar. Hij mocht de pen voor het hoogst behaalde puntentotaal uitreiken aan Lara van der Hout. Niels Labree ontving een pen voor zijn sociale houding ten opzichte van de medemens en het milieu.

Mede namens het team feliciteerde dhr. Holwerda de geslaagden en hun ouder(s)/verzorger(s) en wenste de leerlingen veel succes in hun verdere onderwijsloopbaan.

Samen met het diploma en de cijferlijst(en) ontvingen de leerlingen een prachtig uitgevoerd fotojaarboek, samengesteld door mw. Lindenbergh en dhr. Van Bokkem. Na het tekenen van de diploma’s werd er onder het genot van een drankje nog even teruggeblikt op vier jaar Bahûrim.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant