Afbeelding

WIK Oostvoorne blijft in beweging tijdens de vakantie

Algemeen 503 keer gelezen

Oostvoorne - Leden van Gymnastiekvereniging WIK kunnen tijdens de zomervakantie blijven sporten in de Meander. Door de Corona-crisis hebben de leden drie maanden lang buiten gesport en het freerunnen op diverse plaatsen gedaan met dank aan de ouders van de tuinen en turnen, zowel selectie als recreatie, op het oefenveld van OVV.

WIK wil hierbij voetbalvereniging OVV hartelijk danken voor het maandenlang gebruik van deze mogelijkheid. 

Omdat dit voorjaar zo anders is verlopen dan normaal, gaan ze voor het eerst tijdens de zomervakantie door met de lessen. Zes weken lang kunnen de liefhebbers van freerunnen terecht in de Meander op dinsdagmiddag van drie tot vier uur. Turnen kunnen de leden op dezelfde dinsdagmiddag van vier tot zes in de Meander. En het mooie is, ook niet-leden kunnen komen kennismaken met deze sport. Je hoeft je niet aan te melden; kom maar gewoon naar de zaal op het hele uur.

Vanaf 21 juli tot en met 25 augustus kunnen de jongelui vanaf vier jaar komen sporten voor slechts een eenmalige kaart van € 10 zo vaak en zo lang ze willen. Ze hopen op een leuke opkomst en een sportieve zomer!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant