Afbeelding

Schatgraven in Oostvoorne op zondag 26 juli

Algemeen 504 keer gelezen

Oostvoorne -Stichting sportieve evenementen organiseert dit jaar traditioneel weer schatgraven voor de kinderen in Westvoorne tot 12 jaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang om 26 juli om 14.00 uur bij het Oostvoorns meer, tegenover paviljoen de `Duinrand` in Oostvoorne, naar mooie prijzen te graven.

Deelname is geheel gratis en aanmelden niet nodig. Als je zin hebt, doe je gezellig mee. Dit jaar hebben we te maken met COVID 19 en moeten we ons houden aan de RIVM richtlijnen. Voor het schatgraven houdt dit in dat ouders, opa`s of oma´s, als zij geen gezamenlijk huishouden vormen, 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar en mogen zij helaas niet mee graven aan het einde van het festijn. 

Voor de rest is het schatgraven traditioneel gelijk aan andere jaren. Er zijn houten blokjes met nummers er op begraven die corresponderen met een nummer op het grote bord.  Heeft het nummer de goede kleur op het bord, dan heb je prijs en kun je kiezen van een tafel vol met mooie prijzen. Is de kleur niet juist, heb je pech en moet je snel op zoek naar een nieuw blokje. Graven mag je met je handen, schepjes of andere hulpmiddelen zijn niet toegestaan. 

Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen tevreden en het liefste met een mooie prijs naar huis gaat en is er voor alle kinderen een lekkere koele versnapering. 

DUS zet in je agenda:  ZONDAG 26 JULI SCHATGRAVEN AAN HET OOSTVOORNSE MEER NABIJ  PAVILJOEN “DE DUINRAND”; STARTTIJD 14.00 UUR.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant